Ruilen en retourneren

GRATIS Ruilen

Is een item helaas te groot of te klein? Dan kan je dit item GRATIS omruilen bij ons! Meld het item dat je wilt ruilen aan via ons retourportaal.

Ruilen naar een compleet ander product is niet mogelijk. Het nieuwe item wordt naar je opgestuurd zodra de retour bij ons binnen is.

Retourbedrag op een LOTM giftcard + €5 EXTRA shoppingmoney

Wil je andere leuke items bij LOTM scoren? Je kunt er voor kiezen om jouw retourbedrag op een LOTM giftcard te ontvangen. Als je voor deze optie kiest, ontvang je €5 euro extra shoppingmoney van ons! De giftcard kan in delen besteed worden en heeft geen vervaldatum, je kan er dus lang van genieten. Kies voor de optie ‘winkel tegoed’ bij het aanmelden van je retour, na ontvangst van je retour ontvang je binnen 14 dagen de giftcard in de mail. Meld je retour hier aan: retourportaal

Let op: Heb jij een sample sale item besteld en wil je deze retourneren? Je ontvangt dan een cadeaubon t.w.v. het geretourneerde item. Je ontvangt dus GEEN extra €5 euro shopbudget!

Retourneren op eigen kosten

Is een item toch niet helemaal naar wens? Dat kan gebeuren. Een item kan binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd op eigen kosten via ons retourportaal of bij ons op kantoor gratis worden teruggebracht. Let op: een pakbon mee terugsturen is verplicht.

De retourkosten in Nederland bedragen €7,50 per pakket en voor België zijn de retourkosten €10 per pakket.

Let op dat je alle huidige barcodes op de verpakking verwijdert/doorstreept.

Voor het retourneren van een item zijn er een aantal retourvoorwaarden waar de retour aan moet voldoen. Voldoet een retour hier niet aan, dan kunnen wij de retour helaas niet accepteren. Daarom willen we je dringend verzoeken hier rekening mee te houden en de items voorzichtig te passen.

Wij hanteren de volgende retourvoorwaarden:

  • Het item dient binnen 14 dagen na ontvangst te zijn aangemeld via ons retourportaal en te zijn opgestuurd. Helaas kunnen wij een retour die niet binnen 14 dagen na ontvangst wordt aangemeld en geretourneerd niet accepteren ongeacht de reden. 
  • Sieraden en badmode mogen vanwege hygiënische redenen niet retour.
  • Wij accepteren geen items met (make-up) vlekken of afwijkende geuren.
  • Wij accepteren geen items die zijn gedragen/gebruikt.
  • Items dienen in originele staat (voorzien van alle labels en kaartjes) en in de originele verpakking te worden geretourneerd met pakbon. Ben je je pakbon kwijt? Voeg dan een briefje toe met je naam, je ordernummer en de productnaam, -kleur en -maat van het geretourneerde item. Zit er geen pakbon of briefje bij, dan kunnen wij de retour helaas niet verwerken omdat het dan niet bekend is van wie de retour afkomstig is.
  • Items van de tweede kans pagina mogen niet retour. 

Zodra wij jouw retour hebben ontvangen wordt deze binnen 14 dagen verwerkt en ontvang je een bevestigingsmail. Echter, wij streven ernaar om de retour binnen 1-5 werkdagen te verwerken. 

Woon je in de buurt of kom je weleens in de buurt van Bleiswijk? Dan kan je ook altijd je bestelling gratis retourneren bij ons op locatie. Meld je retour aan via ons retourportaal en maak via de klantenservice een afspraak voor de datum en tijd om de bestelling terug te brengen. Het adres is Prismalaan West 54, Bleiswijk.