Meet the team

Hi! Wij zijn team LOTM. Momenteel bestaat ons team uit zes gezellige meiden, allemaal met een passie voor fashion. Binnen het bedrijf heeft iedereen de ruimte om zich te ontwikkelen en een eigen project op te pakken naast de standaard werkzaamheden. Behalve hard werken doen wij ook leuke dingen met elkaar: van lunches en borrels tot gezellig samen dineren.

Chiara - eigenaresse

Hi, mijn naam is Chiara en ik ben de eigenaresse en oprichtster van LOTM. Al vanaf jongs af aan wist ik dat ik iets in de mode wilde doen en op mijn 19e werd dit eindelijk werkelijkheid! LOTM is meer dan alleen een kledingwebshop en dat is hetgene wat dit werk zo leuk en veelzijdig maakt. Ik ben dagelijks bezig met het vinden van nieuwe trends, designen van de nieuwe collecties, het bedenken van nieuwe marketinguitingen en nog zoveel meer! Mijn all-time favorite is de zwarte Jenny pantalon en Iris wide leg jeans (tijdloos & classy!).

Arianna - allround

Ik ben Arianna! Net afgestudeerd voor de Bachelor Global Sustainability Science in Utrecht en ik werk nu een jaar bij LOTM. Binnen LOTM ben ik vooral verantwoordelijk voor e-mail marketing, verduurzamen en het beheren van de tweede kans pagina. We werken in een heel gezellig team en naast hard werken hebben we ook plezier met elkaar. De werksfeer is fijn en er is ruimte om verder te groeien. Mijn favoriete item is momenteel de Palma set in een van de vele leuke kleuren!

Lisa - allround

Hi, ik ben Lisa! Sinds juli 2022 ben ik werkzaam bij LOTM. Binnen LOTM heb ik de functie allround medewerker en ben ik vooral bezig met samenwerkingen met content creators. Daarnaast ben ik ook bezig met inpakken, de items shooten en producten online zetten. Wat ik vooral zo leuk vind aan werken bij LOTM is dat ik gevarieerd werk heb en elke dag anders is. Mijn favoriete item is de Kim top.

Megan - allround

Hi! Ik ben Megan! Ik studeer sportmarketing en management aan Hogeschool Rotterdam en werk sinds begin mei bij LOTM! Ik houd me voornamelijk bezig met retouren, inpakken, shooten en content maken. Wat ik leuk vind aan het werk is dat je elke keer met wat anders bezig bent en het is natuurlijk erg gezellig met elkaar! Mijn favoriete item is de long sleeve linnen dress.