Over ons

Light of the Moon (LOTM) is opgericht door Chiara van Beek. Chiara heeft altijd al een passie gehad voor mode. Van jongs af aan wist ze haar creativiteit te gebruiken om zelf sieraden te maken en kleding te ontwerpen. Ze vond het altijd al erg leuk om thuis modeshows te lopen met zelfgemaakte creaties. Dit alles was voor de lol maar vormde wel de basis voor haar droom om haar passie door te laten groeien tot haar werk. Met de jaren begon haar ondernemende karakter zich te vormen en in november 2019 heeft ze Light of the Moon opgericht. Eerst met de focus op sieraden en accessoires en later verder uitgebreid met een prachtige, veelzijdige kleding collectie. LOTM heeft nu zelfs een eigen collectie van de bestseller Jenny pakken. Verder hebben we grootse plannen op de agenda staan voor 2024… Stay tuned!

Benieuwd waar de naam Light of the Moon vandaan komt? Chiara haar volledige naam is eigenlijk Chiara Selena. Dit betekent helder licht van de maan, wat resulteerde in een naam met betekenis: Light of the Moon. 

Met de groei van LOTM kwam ook de groei van het team! Ondertussen zijn wij een groep van zes gezellige meiden, allemaal met een passie voor fashion. Binnen het bedrijf heeft iedereen de ruimte om zich te ontwikkelen en een eigen project op te pakken naast de standaard werkzaamheden. Behalve hard werken doen wij ook leuke dingen met elkaar: van lunches, borrels en gezellig samen dineren.