Verzending

Verzendkosten

Bestellingen boven de €100 worden gratis verzonden in Nederland en België! Voor een bestelling onder de €100 geldt een vast tarief van €5,95 voor verzending in Nederland en €8,65 voor verzending naar België.

Levering

Wij doen ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou af te leveren. Wanneer je op maandag t/m vrijdag voor 15:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden*. In Nederland betekent dit dat je pakketje de volgende dag in huis is*. Voor België betekent dit dat je pakketje binnen 1-3 werkdagen wordt bezorgd. Plaats je je bestelling in het weekend? Dan wordt jouw pakketje op maandag verzonden. 

*Wanneer je een pre-order item hebt besteld, wordt deze verzonden zoals aangegeven staat bij het product op de website.

*Let op dat het soms druk kan zijn bij DHL of dat er bij DHL een fout kan ontstaan. Daarom raden wij altijd aan om ook in Nederland rekening te houden met 1-2 werkdagen als levertijd. 

Alle bestellingen worden bij ons standaard met track & trace verstuurd. Zo kan je altijd je pakketje volgen en weet je wanneer je pakket wordt geleverd. De track & trace code ontvang je in je mail nadat het pakket is meegegeven aan de DHL. Heb je geen mail ontvangen met daarin een bevestiging van je aankoop en een verzendbevestiging? Check dan altijd je spam of neem contact met ons op via de klantenservice door middel van de chat of het contactformulier.

Pakket afhalen

Je kan bij ons ook je pakket ophalen op onze locatie. Het adres is Prismalaan West 54, Bleiswijk. Hierbij bieden wij de service dat je je pakketje dezelfde dag kan ophalen (tussen 14:00 uur en 16:00 uur) wanneer je voor 12:00 uur besteld. Wil je van deze service gebruik maken? Neem dan even contact op met onze klantenservice via de chat.